Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

1η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών

Μάι 30, 2015

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, η Ελληνική Λέσχη Μπονσάι θα συμμετάσχει στην 1η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών,  η οποία θα λάβει χώρα από τις 5 έως τις 14 Ιουνίου στην Πλατεία Αριστοτέλους, στους Θρακομακεδόνες. 

 

Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη περιοχή της Αττικής,  τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 5 Ιουνίου του 2015 –κατά  την επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος–  σε μια όμορφη τοποθεσία που συνδυάζει φυσικό κάλλος, εύκολη πρόσβαση και χώρους στάθμευσης με δυναμική να δεχτούν μεγάλο αριθμό επισκεπτών και εκθετών-συμμετεχόντων.

                                                                                                                                                   
Η Ανθοκομική Έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό, με δωρεάν είσοδο, και θα διαρκέσει συνολικά δώδεκα ημέρες.Θα  φιλοξενηθούν, παράλληλα, πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις (παραστάσεις Καραγκιόζη, παιδικό θέατρο, συναυλίες, διαλέξεις, κ.ά.) που θα προσδώσουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση.

 

Στο πλαίσιο, λοιπόν, του προγράμματος της 1ης Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών, η Ελληνική Λέσχη Μπονσάι θα έχει για άλλη μια φορά την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό την όμορφη τέχνη των μπονσάι, με διάλεξη σχετικά με την ιστορία και τις βασικές γνώσεις διαμόρφωσης και συντήρησης μπονσάι καθώς και πρακτικό εργαστήριο τεχνικών μπονσάι, την Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 19:00. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να μάθει τι είναι τα μπονσάι, πώς να τα δημιουργεί και κυρίως πώς να τα φροντίζει!

 

Θέλοντας να υποδεχτούν μ’ αυτόν τον τρόπο το καλοκαίρι, τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι υπόσχονται ένα ευχάριστο και δημιουργικό απόγευμα μέσα στο «πράσινο»!

 

Να είστε όλοι εκεί…

 

  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...
Αζαλέα

Αζαλέα

Απρ 05, 2013 7567 SlideShow

Shimpaku Juniper

Shimpaku Juniper

Απρ 19, 2013 6498 SlideShow

Φωτογραφίες

Εργασίες Μαΐου
"Kasamayaki" (Μade in Kasama)
Ανθοκομική Κηφισιάς 2023
Διαμόρφωση κλάδων του γιουνίπερου-Το αραίωμα του φυλλώματος
Χειμωνιάτικο Εργαστήριο 2014
Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών 2017