Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

ΓΑΙΑ 2013

Σεπ 19, 2013

2o Διήμερο Σεμινάριο Μπονσάι

«ΓΑΙΑ 2013»

 

Ένας από τους βασικότερους σκοπούς του Συλλόγου μας είναι η προώθηση της τέχνης ΜΠΟΝΣΑΙ στο ευρύτερο κοινό. Για τον λόγο αυτό σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε το 2ο διήμερο σεμινάριο «ΓΑΙΑ 2013» που θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 2 και Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013. Επίσημος προσκεκλημένος του Συλλόγου θα είναι ο καταξιωμένος master bonsai STEFANO FRISONI ο οποίος θα βρίσκεται στη χώρα μας για αυτόν τον σκοπό θα είναι κοντά μας και τις δύο ημέρες δίνοντας συμβουλές διαμόρφωσης αλλά και παρουσιάζοντας δικές του τεχνικές.

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο το Σαββάτο 2 Νοεμβρίου θα είναι η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου στην οδό Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα. Το πρόγραμμα της συγκεκριμένης ημέρας θα ξεκινήσει στις 10.00π.μ. και θα περιλαμβάνει θεωρητική προσέγγιση αλλά και επίδειξη διαμόρφωσης μπονσάι από τον STEFANO FRISONI με είσοδο ελεύθερη για όλους εκείνους που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την επίδειξη είτε είναι μέλη του Συλλόγου είτε όχι.

Την δεύτερη ημέρα, Κυριακή 3 Νοεμβρίου στα φυτώρια "Hellas Plants Κανελλόπουλος Ε.Π.Ε." (Δεκελείας 185 - Αχαρναί), από τις 10.00π.μ. και μετά θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι πρακτικής-διαμόρφωσης σε δέντρα μπονσάι υπό τις οδηγίες του STEFANO FRISONI για τα μέλη του Συλλόγου. Κάθε μέλος πρέπει να έχει μαζί του το δέντρο πάνω στο οποίο επιθυμεί να εργαστεί και τα εργαλεία του. Για να λάβει κάποιος μέρος στη συνάντηση αυτή, θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι. Για τη συμμετοχή στο εργαστήρι είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί η «φόρμας συμμετοχής εργαστηρίου» που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι την 15η Οκτωβρίου. Σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετοχής που μας έχει υποδείξει ο κ. Frisoni τότε στο εργαστήριο θα βρίσκεται και άλλος εκπαιδευτής από την ομάδα του κ. Frisoni. Το εργαστήριο έχει κόστος συμμετοχής 50.00€. 

  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...
Αζαλέα

Αζαλέα

Απρ 05, 2013 7425 SlideShow

Shimpaku Juniper

Shimpaku Juniper

Απρ 19, 2013 6381 SlideShow

Φωτογραφίες

Εργαστήριο Δεκεμβρίου 2019
Εργασίες Μαρτίου
Εργαστήριο Ιανουαρίου 2022
Olea sylvestris pre-bonsai -2-
Εγκαίνια Astellas Pharmaceuticals Ελλάδας
Καλλιέργεια και φροντίδα πεύκου δύο βελονών.