Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Αφιέρωμα στα μπονσάι από τον "Ερασιτέχνη Κηπουρό"

Φεβ 13, 2014
Στη διμηνιαία έκδοση Φεβρουαρίου-Μαρτίου του περιοδικού "Ερασιτέχνης Κηπουρός", το οποίο κυκλοφορεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων η παρουσίαση του καλεσμένου μας Stefano Frisoni, παρουσιάζοντας παράλληλα το εργαστήριο που πραγματοποιήθηκε την δεύτερη ημέρα στα πλαίσια του Σεμιναρίου "ΓΑΙΑ 2013". 
 
Το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει φωτογραφίες από το εργαστήριο, συνέντευξη του Ιταλού μάστερ αλλά και πληροφορίες σχετικά με την τεχνική μπονσάι. Δεν θα λείψει βεβαίως η αναφορά στην Ελληνική Λέσχη Μπονσάι κοινοποιώντας τον σκοπό της, την προώθηση των μπονσάι στην Ελλάδα.
 
Οι συντάκτες του περιοδικού μάς ζήτησαν να είμαστε επιεικείς με την κριτική μας στο άρθρο τους, μιας και έγινε προσπάθεια να μεταδώσουν στο κοινό με όσο πιο απλό και κατανοητό τρόπο γίνεται, πρακτικά αλλά και θεωρητικά θέματα για αυτήν την τεχνική.
 
Ας δεχθούμε λοιπόν αυτό το γεγονός, ως ένα σημαντικό βήμα προς την αναγνωρισιμότητα της "Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι" προσεγγίζοντας έτσι τον βασικότερο στόχο μας, να γίνουν τα μπονσάι "γνωστά" και στο Ελληνικό κοινό.
  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...
Αζαλέα

Αζαλέα

Απρ 05, 2013 7425 SlideShow

Shimpaku Juniper

Shimpaku Juniper

Απρ 19, 2013 6381 SlideShow

Φωτογραφίες

Εργαστήριο Μαΐου 2022
Hellenic Bonsai 2015 - Mediterraneo
Εργασίες Δεκεμβρίου
Νικητές της 2ης δημοπρασίας προϊόντων σχετικά με μπονσάι
Bonsai – Το ξεκίνημα...
Χειμωνιάτικο Εργαστήριο 2014