Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι
Δραστηριότητες 2019

Δραστηριότητες 2019 (7)

Στιγμές από το τελευταίο για το 2019 bonsai workshop της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι.

Για άλλη μια χρονιά η Ελληνική Λέσχη Μποσνάι πραγματοποίησε με επιτυχία τριήμερο εργαστήριο υπό την καθοδήγηση του Ιταλού μάστερ BonsaiLab.it di Alfredo Salaccione.

Τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι έδωσαν το «παρών» σε μία ακόμη συνάντηση με σκοπό τη διεξαγωγή παράλληλων εργασιών για τη διαμόρφωση των δέντρων τους.

"Καλό καλοκαίρι" ευχήθηκαν όσα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι δεν πήγαν στις παραλίες χθες και παρακολούθησαν το θερινό workshop μας στον εκτός θερμοκηπίου χώρο του πάντα φιλόξενου κυρίου Κανελλόπουλου Hellas Plants Ltd.

Workshop ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΠΑ.Σ. ΣΥΓΓΡΟΥ Μάρτιος 2019

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 στην Επαγγελματική Σχολή Συγγρού, ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΠΑ.Σ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, η Ελληνική Λέσχη Μπονσάι με την πολύτιμη παρουσία και ενεργό συμμετοχή των μελών της Kostas Beis και Maria Androulaki Makri, πραγματοποίησε ένα ακόμη εκπαιδευτικό πρακτικό workshop στους μαθητές της σχολής, με επίδειξη βασικών τεχνικών καλλιέργειας δένδρων bonsai (μεταφύτευση - κλάδεμα - συρμάτωμα - διαμόρφωση) και αναλυτική θεωρητική παρουσίαση της τέχνης των bonsai.


Ευχαριστούμε θερμά τα ως άνω μέλη μας Κώστα Μπέη και Μαρία Μακρή για το άρτιο εκπαιδευτικό τους έργο, τους διοργανωτές και υπεύθυνους εκπαίδευσης της ΕΠΑ.Σ. Συγγρού Eva Panagiotou και Iosif Papanastasiou για την πρόσκληση και φυσικά όλους τους παρόντες μαθητές για το ενδιαφέρον και την ενεργό παρουσία τους!!!

Η Ελληνική Λέσχη Μπονσάι είχε την τιμή να συμμετέχει στο Japan Festival στις 17 Μαρτίου 2019 με έκθεση μπονσάι καθ'όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ και δίωρη παρουσίαση - workshop. Το ενδιαφέρον από το πλήθος κόσμου για τα μπονσάι ήταν αδιαμφισβήτητο.

Μέλη του συλλόγου παραυρέθηκαν στη κοπή της πίτας για το 2019. Συγχαρητήρια σε όσους κέρδισαν τα δώρα μας: 2 σακιά akadama που μας παρείχε ο ιδιοκτήτης του φυτωρίου που φιλοξένησε την εκδήλωση κ. Κανελλόπουλος Hellas plants Κανελλόπουλος Φυτά Ε.Π.Ε και 2 χειροποίητα κεραμικά pot από τον κ. Γκιουζέλη https://bonsaipots.gr


Καλή χρονιά να έχουμε με 2019 ευχές!!!

  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...
Αζαλέα

Αζαλέα

Απρ 05, 2013 7802 SlideShow

Shimpaku Juniper

Shimpaku Juniper

Απρ 19, 2013 6675 SlideShow