Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Στιγμές από την 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Ιουν 04, 2015

Για άλλη μια χρονιά η Ελληνική Λέσχη Μπονσάι έδωσε το «παρών» στην 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες της την τέχνη των μπονσάι.

 

Το Δ.Σ. της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς παραχώρησε στην Ελληνική Λέσχη Μπονσάι ένα απογευματινό δίωρο, την Τρίτη 5 Μαΐου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προκειμένου να ενημερωθούν οι επισκέπτες για την όμορφη τέχνη των μπονσάι. Τα μέλη του Συλλόγου, οργανώνοντας μια διάλεξη πλαισιωμένη από πρακτικό εργαστήριο, έκαναν μια περιεκτική  παρουσίαση βασικών γνώσεων και τεχνικών διαμόρφωσης μπονσάι στο κοινό, ώστε να μάθει  τι είναι το μπονσάι και πως δημιουργείται.

Αρχικά, οι επισκέπτες παρακολούθησαν με προσοχή την παρουσίαση θέτοντας ερωτήματα στους ομιλητές, και ύστερα τους δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθούν οι ίδιοι με τα παραταγμένα στο τραπέζι δέντρα των μελών του Συλλόγου. Με τις συμβουλές και τη βοήθεια των εμπειρότερων, κάποιοι από τους επισκέπτες ασχολήθηκαν για πρώτη φορά με τη διαμόρφωση ενός μπονσάι, εκδηλώνοντας έντονα την ικανοποίηση και το ενδιαφέρον τους.  

Τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς για τον χώρο και τον χρόνο που τους δόθηκε, ώστε να έχουν για μια φορά ακόμα την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να διαδώσουν την όμορφη αυτή τέχνη στο ελληνικό κοινό.

 

Ευχαριστούμε, επίσης, τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν στη διάλεξη, των οποίων η δυναμική παρουσία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άρτια διεξαγωγή της!

 

  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...

Φωτογραφίες

Καλλιέργεια και φροντίδα πεύκου δύο βελονών.
Hellenic Bonsai 2016 - Mediterraneo
κεδρος μπλε
Λήξη σχολικής χρονιάς του Κέντρου Ιαπωνικών & Κινεζικών Σπουδών Οικονομάκου
Προνόμια μελών από χορηγούς της Λέσχης.
Carmona microphylla