Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Συνάντηση μελών Φεβρουαρίου

Τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι συναντήθηκαν –ίσως για πρώτη φορά– χωρίς τα δεντράκια τους. Πρόκειται για μία συνάντηση με σκοπό το «δέσιμο» των μελών, την ενδυνάμωση του Συλλόγου αλλά και τη χαλάρωση που αναζητά κανείς πίνοντας έναν καφέ με φίλους. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά, σχετικά με τα μπονσάι αλλά όχι μόνο! 

 

Ο ζεστός χώρος του καλλιτεχνικού σωματείου «Έλευσις & Υδράνη» που μετατράπηκε σε παραδοσιακό καφέ, ήταν ο καταλληλότερος για τη συνάντηση αυτή. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι ενημέρωσε τα παρευρισκόμενα μέλη ότι ο συγκεκριμένος χώρος θα μπορεί να μας παραχωρηθεί στον Σύλλογό μας και για μελλοντικές συναντήσεις, όπως μίνι εργαστήρια, διαλέξεις, σεμινάρια όπως και κάποιες άλλες δραστηριότητες που συνάδουν με το πνεύμα και τη φιλοσοφία του εν λόγω χώρου. Ο Χρήστος και η Σωτηρία μας υποδέχτηκαν θερμά και  φρόντισαν ώστε να μη λείψει τίποτα από τα μέλη μας – καφέδες, γλυκίσματα, όμορφες μουσικές που συνόδευαν τα «πηγαδάκια». Αξιοσημείωτο είναι το ότι κάποια από τα μέλη έφεραν μαζί τους βιβλία σχετικά με τα μπονσάι και τα μοιράστηκαν με τους υπόλοιπους. Με τα βιβλία αυτά, καθώς και με όσα άλλα έχουν την ευγενή πρόθεση να προσφέρουν τα μέλη μας, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια δανειστική βιβλιοθήκη με θέμα το μπονσάι, όπου θα έχουν πρόσβαση όλοι οι ενδιαφερόμενοι κατόπιν πλήρους και υπεύθυνης καταγραφής. 

Η επόμενη συνάντηση στον χώρο αυτό προγραμματίζεται για την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, όπου θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...
Αζαλέα

Αζαλέα

Απρ 05, 2013 7425 SlideShow

Shimpaku Juniper

Shimpaku Juniper

Απρ 19, 2013 6381 SlideShow

Φωτογραφίες

Στιγμές από το Ανοιξιάτικο εργαστήριο 2016
Εργαστήριο Οκτωβρίου 2022
Στιγμές από το Σεμινάριο "ΓΑΙΑ 2013"
Ένα διαφορετικό ταξίδι!
Japan Festival 2022
Shimpaku Juniper