Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Εργαστήριο προστασίας και φροντίδας μπονσάι

Σεπ 17, 2015

Η Ελληνική Λέσχη Μπονσάι καλεί τα μέλη της στο εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στο φυτώριο Hellas Plants Ltd., στις 10.30 π.μ.

Στο εν λόγω εργαστήριο τα μέλη μας θα έχουν την ευκαιρία να φροντίσουν τα ταλαιπωρημένα από τη ζέστη δεντράκια τους ύστερα από το θερμό καλοκαίρι, ανταλλάσσοντας απόψεις και εμπειρίες γι’ αυτά.  

Για τον σκοπό αυτό ο Σύλλογος θα έχει καλεσμένο επαγγελματία γεωπόνο, ο οποίος θα απαντήσει σε ερωτήσεις των μελών που αφορούν ασθένειες των μικρών δέντρων και θα μιλήσει σχετικά με την πρόληψη αλλά και την καταπολέμηση κάποιων από τις δημοφιλέστερες ασθένειες καθώς και των εντόμων που συνήθως ταλαιπωρούν τα μπονσάι. Επίσης θα γίνει αναφορά στα κατάλληλα ανά ασθένεια βιολογικά ή χημικά σκευάσματα καθώς και στη σωστή εφαρμογή τους. Τα μέλη μπορούν να έχουν μαζί τους το δέντρο που έχει προσβληθεί, βοηθώντας μ’ αυτό τον τρόπο τον γεωπόνο στην –όσο γίνεται– σωστή διάγνωση της ασθένειας.

Η προστασία των δέντρων μας είναι υποχρέωση και η ενημέρωση για την καταπολέμηση των εχθρών τους με βιολογικά ή χημικά σκευάσματα καθώς και ο τρόπος χρήσης αυτών επιβάλλεται!

 

Τα φυτώρια του κου Κανελλόπουλου βρίσκονται στη Λεωφ. Δεκελείας 185, Αχαρνές. (χάρτης)

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για εκείνους που δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι.

 

 

 

  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...
Αζαλέα

Αζαλέα

Απρ 05, 2013 7653 SlideShow

Shimpaku Juniper

Shimpaku Juniper

Απρ 19, 2013 6561 SlideShow

Φωτογραφίες

Λουτρό δάσους, Shinrin-yoku
Φθινοπωρινό εργαστήριο 2016
Bonsai – Το ξεκίνημα...
Το υπόστρωμα μέσα από άλλο πρίσμα...
Στιγμές από την ανοιξιάτικη συνάντηση 2013
Stefano Frisoni, demostration (VIDEO)