Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Στιγμές από την ανοιξιάτικη συνάντηση 2013

Η ανοιξιάτικη συνάντηση μελών της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι με μέλη του φόρουμ mybonsai και φίλων των μπονσάι γενικότερα, διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία! Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική, με πολύ όρεξη για συζήτηση και εργασίες.

Το διήμερο workshop-συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε χώρο που παραχωρήθηκε από τον Κώστα Ορφανίδη, μέλος του Συλλόγου, για τον σκοπό αυτό και τον ευχαριστούμε γι'αυτό!

Η συνάντηση αυτή θυμίζουμε ότι είχε ως στόχο μία ανοιχτή συζήτηση με φίλους της τέχνης μπονσάι γύρω από τους σκοπούς του Συλλόγου, ώστε να γίνει κατανοητό σε όλους τους παρευρισκομένους ότι λόγω της κοινής αγάπης για την τέχνη αυτή, μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε στην διάδοση της στον Ελλαδικό χώρο. Ερωτήσεις υπήρξαν πολλές από τους φίλους των μπονσάι που ήθελαν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της Λέσχης, τους σκοπούς της αλλά και τις προσεχείς δραστηριότητες. Βλέμματα γεμάτα ενθουσιασμό, πνεύμα συλλογικότητας και κριτικές καλοπροαίρετες, μαζί με τα δεντράκια που γέμισαν τον χώρο, κατέστησαν το περιβάλλον ιδανικό για έναν υγιή διάλογο! 

Βεβαίως δεν έλειψαν οι εργασίες στα δεντράκια που ο καθένας έφερε, καθώς αυτές οι προγραμματισμένες εργασίες από το φόρουμ "mybonsai.gr" ήταν το έναυσμα της συζήτησης αυτής. 

Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποιες στιγμές της συνάντησης αυτής για την ιστορία αλλά και για κάποιους που θα ήθελαν να ήταν παρόντες και δεν είχαν τη δυνατότητα λόγω υποχρεώσεων ή λόγω απόστασης, μιας και πολλοί από τους φίλους της τέχνης ζουν μακριά από την Αθήνα.

 

 

 


 

Να και τα μπλουζάκια της Λέσχης!!!

 

 

Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις-workshops για τις οποίες θα ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας μας αλλά και της σελίδας μας στο facebook!

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή και ελπίζουμε τέτοιες συναντήσεις να γίνουν θεσμός για την Ελληνική Λέσχη Μπονσάι.

Last modified on Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 08:15
  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...
Αζαλέα

Αζαλέα

Απρ 05, 2013 7567 SlideShow

Shimpaku Juniper

Shimpaku Juniper

Απρ 19, 2013 6498 SlideShow

Φωτογραφίες

Καλές Γιορτές!!!
Φθινοπωρινό εργαστήριο 26.09.2021
Το πέρασμα στον κόσμο των μπονσάι…
Japan Festival 25-26 Ιουνίου 2022
Εργαστήριο προστασίας και φροντίδας μπονσάι
κεδρος μπλε