Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Φθινοπωρινό Εργαστήριο 2014

Φθινόπωρο… Μία «πολύχρωμη» εποχή με πολλές αλλαγές, που μας προετοιμάζει για τον ερχομό του χειμώνα. Μια εποχή που επιτρέπει αρκετές εργασίες στα μπονσάι μετά τη ζέστη του καλοκαιριού. 

Η Ελληνική Λέσχη Μπονσάι διοργανώνει για τα μέλη της το φθινοπωρινό της εργαστήριο. Ο κος Κανελλόπουλος, για μια ακόμα φορά, μας φιλοξενεί στον χώρο του φυτωρίου «HELLAS PLANTS - ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΥΤΑ Ε.Π.Ε.», στη Λεωφόρο Δεκελείας 185 - Αχαρνές, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκεί το εργαστήριο του Συλλόγου. Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου και ώρα 10.00 έως 16.00, δίνεται η ευκαιρία στα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι να δουλέψουν με τα δέντρα τους, να ανταλλάξουν γνώσεις και απόψεις σχετικά με τα μπονσάι αλλά και να περάσουν ένα χαλαρωτικό και όμορφο πρωινό στον φιλόξενο χώρο του φυτωρίου.

Σ’ αυτό το εργαστήριο τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μία επίδειξη τεχνικών διαμόρφωσης θεωρητικού αλλά και πρακτικού περιεχομένου από τον κο Βαλσαμή Γιώργο, μέλος της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι και μέλος του Δ.Σ., σχετικά με τεχνικές διαμόρφωσης που μπορούν να εφαρμοστούν στα δέντρα μπονσάι αυτή την εποχή. Επίσης,  θα παρουσιάσει την πορεία διαμόρφωσης ενός «Κέδρου Λιβάνου» (Cedrus libani), που έχει στην κατοχή του εδώ και πολλά χρόνια.

Περιμένουμε, λοιπόν, τη συμμετοχή σας σ’ ένα εργαστήριο με ελεύθερη είσοδο για όλα τα μέλη που θα ήθελαν να παρευρεθούν, είτε για να δουλέψουν πάνω στο δέντρο τους είτε για να  παρακολουθήσουν τις εργασίες διαμόρφωσης δέντρων των υπολοίπων,  αποκομίζοντας γνώση και θαυμάζοντας τα μπονσάι, τα οποία και πάλι θα κλέψουν τις εντυπώσεις! 

 

Πηγή φωτογραφίας: http://muckieh.deviantart.com

  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...
Αζαλέα

Αζαλέα

Απρ 05, 2013 7567 SlideShow

Shimpaku Juniper

Shimpaku Juniper

Απρ 19, 2013 6498 SlideShow

Φωτογραφίες

Το πέρασμα στον κόσμο των μπονσάι…
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2016
ΒΗΜΑgazino - Άρθρο
Θεματικό εργαστήριο Άνοιξης 2015
Wabi & Sabi
Κατηγορίες Μπονσάι