Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Μάι 06, 2016

Η Ελληνική Λέσχη Μπονσάι, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2016, θα δώσει το «παρών» για μια ακόμα φορά στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, έχοντας στη διάθεσή της περίπτερο ανάμεσα στους υπόλοιπους εκθέτες. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να το επισκέπτεται και να ενημερώνεται σχετικά με τα μπονσάι από ανθρώπους που ασχολούνται χρόνια μ’ αυτή την τεχνική, καθώς και να θαυμάσει δέντρα μπονσάι διαμορφωμένα από τα μέλη του Συλλόγου.

Η 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί –όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια– στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος» και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από την Πέμπτη 5 Μαΐου έως την Κυριακή 22 Μαΐου. Όπως είναι φυσικό, η παρουσία των μελών της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι κρίνεται αναγκαία, ώστε να διατηρηθεί ανοιχτό το περίπτερο για όλες αυτές τις ημέρες – κάτι που αποτελεί και τη μοναδική υποχρέωση από μέρους του Συλλόγου μας. Τα μέλη του Δ.Σ. έχουν ήδη προγραμματίσει τις επισκέψεις τους στο περίπτερο, δυστυχώς όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Προκειμένου να μείνει ανοιχτό το περίπτερο που μας παραχωρείται από τους Διοργανωτές της έκθεσης όλες αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να συμβάλουν όλα τα μέλη του Συλλόγου. Δεδομένης της κατάστασης και του εθελοντικού χαρακτήρα της λέσχης μας, τα μέλη του Δ.Σ. κατέστησαν σαφές στους Διοργανωτές πως το περίπτερο δεν είναι εφικτό να είναι ανοιχτό όλες τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης (10.00 π.μ έως 10.00 μ.μ.) και αποφασίστηκε να λειτουργήσει τις απογευματινές ώρες από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 για τις καθημερινές και σε πλήρες ωράριο τα Σαββατοκύριακα.

Τα μέλη του Δ.Σ. ζητούν από τα μέλη του Συλλόγου να φανούν αντάξια των υποχρεώσεών τους απέναντι στην Ελληνική Λέσχη Μπονσάι και να συμβάλουν μ’ αυτόν τον τρόπο δραστικά στην επίτευξη του κοινού μας σκοπού. Η ευκαιρία που μας δίνεται από τους Διοργανωτές της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς είναι μεγάλη μια και η αναγνωρισιμότητα που θα λάβει ο Σύλλογός μας θα βοηθήσει στην προώθηση του αγαπημένου μας χόμπι. Ας αναλογιστούμε, λοιπόν, όλοι ότι ανήκουμε σε έναν πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα Σύλλογο που ασχολείται με ένα μη διαδεδομένο αντικείμενο και οτιδήποτε καταφέρουμε θα είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας.

 
  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...

Φωτογραφίες

"Υπόστρωμα, Πότισμα και Λίπανση" του Walter Pall
Στιγμές από το χειμωνιάτικο εργαστήριο 2014
Έκθεση Bonsai στη Θεσσαλονίκη
Ανοιξιάτικο Εργαστήριο 2014
Χειμωνιάτικο Εργαστήριο 2014
Εργασίες Δεκεμβρίου