Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Η σελίδα μας στο Facebook....

Φεβ 03, 2015

Η Ελληνική Λέσχη Μπονσάι δεν λείπει ούτε από το Facebook!

 

 

Λίγα λόγια για τη Σελίδα μας...

Ακολουθώντας το "ρεύμα" ο Σύλλογός μας δραστηριοποιείται και στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, Facebook. Με τον διακριτικό τίτλο Ελληνική Λέσχη Μπονσάι - Hellenic Bonsai Club η Σελίδα εδώ και αρκετό καιρό δίνει την ευκαιρία στα μέλη της αλλά και στους υπόλοιπους λάτρεις των μπονσάι να βλέπουν δημοσιεύσεις και ψηφιακό υλικό (φωτογραφίες, βίντεο κ.ά.), με τα οποία οι διαχειριστές φροντίζουν να την εμπλουτίζουν συνεχώς. Λαμβάνοντας υπόψη τα γνωστά "likes", παραπάνω από 1.600 άτομα έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη Σελίδα της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι, κάνοντάς τη δημοφιλέστερη!!! 'Eνα "like” παραπάνω μπορεί να κάνει τη διαφορά, γνωρίζοντας πως στόμα με στόμα διαδίδονται τα καλύτερα νέα!

Η Σελίδα μας στο Facebook έχει ως μοναδικό σκοπό την προώθηση των μπονσάι και του Συλλόγου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Λέσχης αλλά και μέσω άλλων πηγών με μεγάλη επισκεψιμότητα, αναγνωρισμένων στον χώρο των μπονσάι, και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τον Σύλλογο. Οι δημοσιεύσεις σχετικά με θέματα άλλων πηγών –εκτός Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι– συνοδεύονται πάντα από τη διεύθυνση ή το όνομα της εκάστοτε πηγής. Κάποια από τα άρθρα που έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου δημοσιοποιούνται στο Facebook με σκοπό την ευρεία διάδοσή τους στο κοινό. Με ένα απλό "κλικ", τα άρθρα και τα νέα του Συλλόγου ταξιδεύουν στον κυβερνοχώρο ενημερώνοντας το κοινό για τις δράσεις του. 

Κάποια από τα μέλη του Συλλόγου είναι αρκετά δραστήρια, δημοσιεύοντας φωτογραφίες των δέντρων τους, κοινοποιώντας δημοσιεύσεις της Σελίδας που είναι άμεσα συνδεδεμένες με την επίσημη ιστοσελίδα αλλά και προτείνοντας αυτή σε "φίλους" τους καθιστώντας την έτσι ακόμα πιο δημοφιλή! Οι διαχειριστές εκμεταλλεύονται την ευκαιρία της ανέξοδης προώθησης του Συλλόγου μέσω του Facebook και κάνουν τα πάντα ώστε να διαδοθεί η Ελληνική Λέσχη Μπονσάι και κατ' επέκταση η τέχνη που μας έχει μαγέψει.

Όποιος επιθυμεί να συμβάλει με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους, μπορεί να απευθυνθεί είτε με προσωπικό μήνυμα στη Σελίδα μας στο Facebook είτε μέσω μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου. Διαφορετικά, ένα απλό "like" στη Σελίδα μας αρκεί....!

 

 

Κείμενο: kapouland
Επιμέλεια-Διόρθωση: Ν.Φ.
 
 
  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...
Αζαλέα

Αζαλέα

Απρ 05, 2013 7470 SlideShow

Shimpaku Juniper

Shimpaku Juniper

Απρ 19, 2013 6435 SlideShow

Φωτογραφίες

Εργαστήριο Απριλίου 2022
Hellenic Bonsai 2014
Βλέποντας με τις Αισθήσεις Ι Εργαστήριο Πολυαισθητικών Αφηγήσεων: Δύο Ταξίδια
Εργασίες Απριλίου
Θεματικό εργαστήριο Άνοιξης 2015
Εργαστήριο Μάϊου 2018