Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Τακτικό εργαστήριο Ιουνίου 2017

Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο πλέον εργαστήριο για τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι στα φυτώρια Hellas Plants Ltd. του κου Κανελλοπουλου. Έτσι, θα αποχαιρετίσουμε το πρώτο μισό του 2017 και θα προετοιμαστούμε για τις επόμενες δραστηριότητες του Συλλόγου μας για τους επόμενους μήνες, ώστε να κλείσουμε δημιουργικά και πρωτότυπα αυτό το έτος. 
 
Στο τακτικό εργαστήριο θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δείγμα από το ντοκιμαντέρ "Πέρασμα στον κόσμο των μπονσάι" που επιμελείται και σκηνοθετεί η Ζαμπία Πατεράκη στο πλαίσιο της συνεργασίας μας στο φεστιβάλ "Ημέρες Ιαπωνικού Πολιτισμού".

Το 20λεπτο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη 19 και 20 Ιουνίου στο θέατρο Χυτήριο και περιέχει πλάνα από το τελευταίο εργαστήριο των μελών μας, αλλά και συνέντευξη του συγγραφέα, σκηνοθέτη και μεταφραστή Ιαπωνικών έργων κύριου Παναγιώτη Ευαγγελίδη και του μέλους μας Γιώργου Βαλσαμή. Το έργο είναι ημιτελές, παρ' όλα αυτά είναι σε τέτοια μορφή που μπορεί να προβληθεί σε κοινό, όπως άλλωστε έχει συμβεί ήδη.

Επειδή ο χώρος που μας παρέχει ο κύριος Κανελλόπουλος δεν επιτρέπει μία επαγγελματική και άνετη προβολή, ζητούμε την κατανόησή σας μια και η προβολή θα πραγματοποιηθεί με προτζέκτορα σε φωτισμένο περιβάλλον, ή εναλλακτικά σε οθόνη φορητού υπολογιστή.

Σκεφτήκαμε να ζητήσουμε το βίντεο από την κυρία Πατεράκη με σκοπό να προβάλουμε στα μέλη, τα οποία δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο θέατρο Χυτήριο, στο προσεχές εργαστήριο. Θεωρούμε πως η προβολή αυτού του ντοκιμαντέρ θα δώσει μία διαφορετική "πινελιά" στο εργαστήριό μας και ίσως αποτελέσει το κίνητρο να συζητήσουμε διάφορα θέματα σχετικά με την προώθηση του Συλλόγου μας.
Οι εργασίες των δέντρων μας θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, την Κυριακή 25 Ιουνίου στα φυτώρια του κου Κανελλόπουλου του οποίου οι πόρτες θα ανοίξουν στις 10:30.
Η είσοδος θα είναι ανοιχτή και σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες, να μάθουν πράγματα σχετικά με τα μπονσάι και με την Ελληνική Λέσχη Μπονσάι.
 
Υπενθυμίζουμε ότι στο εν λόγω εργαστήριο τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιήσουν και τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο.

 

Πηγή φωτογραφίας: http://www.bjornbjorholm.com/summer-tour-2016/

  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...

Φωτογραφίες

Καλές Γιορτές!!!
Beer Festival 5-6-7/04/2024
Κοπή πίτας Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι – Ιανουάριος 2019
Εργασίες Οκτωβρίου
Workshop ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΠΑ.Σ. ΣΥΓΓΡΟΥ Μάρτιος 2019
Alfredo Salaccione 14-15-16 Δεκεμβρίου 2018