Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Στιγμές από το Ανοιξιάτικο εργαστήριο 2014

Τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι βρέθηκαν για άλλη μία φορά παρέα ώστε να εργασθούν πάνω στα όμορφα δέντρα τους αλλά και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής στο πλαίσιο της 4ης Γενικής Συνέλευσης. 

Για πρώτη φορά ανάμεσα στις διοργανώσεις του Συλλόγου, αυτό το εργαστήριο περιλάμβανε την παρουσίαση "εναέριας καταβολάδας" σε ένα Ginkgo biloba από το μέλος μας Μπέη Κώστα, ο οποίος βάσει της εμπειρίας του πάνω σε αυτόν τον τομέα περιέγραψε αυτή τη διαδικασία πολλαπλασιασμού σε δέντρα μπονσάι. Τα μέλη με έντονο ενδιαφέρον και αφοσίωση παρακολούθησαν την τεχνική του Κου Μπέη, ανοίγοντας παράλληλα έναν ενδιαφέροντα διάλογο πάνω σε αυτόν τον τομέα.

Τα μέλη μετά την παρουσίαση του Κου Μπέη κλήθηκαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στα πλαίσια της 4ης Γενικής Συνέλευσης.

Μετά το πέρας και αυτής της διαδικασίας τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τα δέντρα τους.

Η φιλοξενία του Κου Κανελλόπουλου για μία ακόμη φορά ήταν άψογη παρέχοντας στα μέλη οτιδήποτε χρειαζόταν για την διεξαγωγή του εργαστηρίου και της Γενικής Συνέλευσης!!!

Οι παρακάτω φωτογραφίες σας δίνουν μία γεύση από αυτήν τη συνάντηση.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 19:10
  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...
Αζαλέα

Αζαλέα

Απρ 05, 2013 7567 SlideShow

Shimpaku Juniper

Shimpaku Juniper

Απρ 19, 2013 6498 SlideShow

Φωτογραφίες

Στιγμές από το Ανοιξιάτικο εργαστήριο 2016
Japan Festival 25-26 Ιουνίου 2022
Εργαστήριο Νοεμβρίου 2018
Shimpaku Juniper
olea sylvestris
Λίπανση