Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Αίτηση συμμετοχής στο Japan Festival 2022

Η Ελληνική Λέσχη Bonsai προσκαλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν ενεργά στην έκθεση bonsai του Japan Festival 2022, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Ιουνίου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144).

Κάθε ταμειακώς ενήμερο μέλος έχει τη δυνατότητα να εκθέσει τα δέντρα του εφόσον πληρούν τις πιο κάτω προϋποθέσεις:

  1. Τα κάθε δέντρο θα πρέπει να είναι πλήρως διαμορφωμένο και φυτεμένο σε ποτ ή πέτρα.
  2. Τα δέντρα επιτρέπεται να έχουν σύρματα, αλλά μέχρι τον βαθμό που αυτά δεν θα επηρεάζουν την εικόνα τους

Η υποβολή της αίτησης συμμετοχής θα γίνεται μέσω του site της Ελληνικής Λέσχης Bonsai στον πιο κάτω σύνδεσμο με τη χρήση των προσωπικών κωδικών που σας έχουν σταλεί κατά την εγγραφή σας.

https://hellenicbonsaiclub.gr/bonsaiclub/2017-03-23-19-29-48.html

Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να στείλετε μαζί με την αίτηση τρεις (3) φωτογραφίες για κάθε δέντρο που επιθυμείτε να εκθέσετε με την μπροστινή και πίσω όψη, καθώς και την κάτοψή του (φωτογραφία από πάνω). Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι τραβηγμένες με φως ημέρας, ενώ οι φωτογραφίες με την μπροστινή και πίσω όψη θα πρέπει να είναι σε ενιαίο σκούρο φόντο.. Επισημαίνεται ότι η κάθε φωτογραφία θα πρέπει να είναι έως 3,0 MB. Παρακαλούμε μην επισυνάψετε περισσότερες από 3 φωτογραφίες ανα δέντρο/αίτηση συμμετοχής.

Μαζί με τις φωτογραφίες γράψτε μας λίγα λόγια για το δέντρο σας. Ένα μίνι ιστορικό το οποίο θα φανεί χρήσιμο για την αξιολόγηση του δέντρου σας. Επίσης συμπληρώστε το ύψος του δέντρου (χωρίς το ποτ), αναφέρετε το είδος του δέντρου και αν γνωρίζετε την οικογένεια και το γένος.

Επισημαίνεται ότι απαιτείται ξεχωριστή αίτηση συμμετοχής για κάθε δέντρο που επιθυμείτε να εκθέσετε.

Για την κάλυψη των εξόδων που θα προκύψουν για τη διοργάνωση της έκθεσης έχει οριστεί κόστος συμμετοχής το οποίο ανέρχεται στα 20 ευρώ ανά δέντρο. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης θα ενημερωθείτε για την καταβολή του εν λόγω ποσού.

Επισημαίνεται ότι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31/05/2022

Τα μέλη που έχουν στην κατοχή τους συνοδευτικά των μπονσάι –suiseki, banners, scrolls, βάσεις, τραπεζάκια κ.λπ.– παρακαλούνται να ενημερώσουν για τη δυνατότητα παραχώρησής τους στο πλαίσιο της Έκθεσης και να αποστείλουν φωτογραφίες στο e-mail της Λέσχης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...

Φωτογραφίες

Montpellier maple
Εργαστήριο Οκτωβρίου 2022
Από δέντρο φυτωρίου... σε potensai!
Δεξίωση για την επέτειο γενεθλίων του Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας - Φεβρουάριος 2020 Νιάρχος
15η τακτική Γενική Συνέλευση
Εργαστήριο Ιανουαρίου 2022