Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Στιγμές από την ανοιξιάτικη συνάντηση 2013

Μάι 24, 2013

Η ανοιξιάτικη συνάντηση μελών της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι με μέλη του φόρουμ mybonsai και φίλων των μπονσάι γενικότερα, διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία! Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική, με πολύ όρεξη για συζήτηση και εργασίες.

Το διήμερο workshop-συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε χώρο που παραχωρήθηκε από τον Κώστα Ορφανίδη, μέλος του Συλλόγου, για τον σκοπό αυτό και τον ευχαριστούμε γι'αυτό!

Η συνάντηση αυτή θυμίζουμε ότι είχε ως στόχο μία ανοιχτή συζήτηση με φίλους της τέχνης μπονσάι γύρω από τους σκοπούς του Συλλόγου, ώστε να γίνει κατανοητό σε όλους τους παρευρισκομένους ότι λόγω της κοινής αγάπης για την τέχνη αυτή, μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε στην διάδοση της στον Ελλαδικό χώρο. Ερωτήσεις υπήρξαν πολλές από τους φίλους των μπονσάι που ήθελαν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της Λέσχης, τους σκοπούς της αλλά και τις προσεχείς δραστηριότητες. Βλέμματα γεμάτα ενθουσιασμό, πνεύμα συλλογικότητας και κριτικές καλοπροαίρετες, μαζί με τα δεντράκια που γέμισαν τον χώρο, κατέστησαν το περιβάλλον ιδανικό για έναν υγιή διάλογο! 

Βεβαίως δεν έλειψαν οι εργασίες στα δεντράκια που ο καθένας έφερε, καθώς αυτές οι προγραμματισμένες εργασίες από το φόρουμ "mybonsai.gr" ήταν το έναυσμα της συζήτησης αυτής. 

Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποιες στιγμές της συνάντησης αυτής για την ιστορία αλλά και για κάποιους που θα ήθελαν να ήταν παρόντες και δεν είχαν τη δυνατότητα λόγω υποχρεώσεων ή λόγω απόστασης, μιας και πολλοί από τους φίλους της τέχνης ζουν μακριά από την Αθήνα.

 

 

 


 

Να και τα μπλουζάκια της Λέσχης!!!

 

 

Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις-workshops για τις οποίες θα ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας μας αλλά και της σελίδας μας στο facebook!

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή και ελπίζουμε τέτοιες συναντήσεις να γίνουν θεσμός για την Ελληνική Λέσχη Μπονσάι.

  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...

Φωτογραφίες

Δίχρωμο JUNIPER kengai
Φθινοπωρινό εργαστήριο 2016
''ΓΑΙΑ 2013 - Ένα πρωτοποριακό εγχείρημα''
Στιγμές από την ανοιξιάτικη συνάντηση 2013
Εργαστήριο Ιουνίου 2019
Hans van Meer bonsai stories