Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

14η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η Ελληνική Λέσχη Bonsai προσκαλεί τα μέλη της στην 14η τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει, την Κυριακή 19/02/2023 και ώρα 10:30π.μ. στον χώρο που μας διαθέτουν τα φυτώρια Κανελλόπουλου επί της οδού Δεκελείας 185 Αχαρναί Αττικής.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

 1. Έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού, ισολογισμού και ετήσιος οικονομικός απολογισμός.
 2. Απολογισμός του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2022
 3. Λήψη αποφάσεων σχετικά με τις δραστηριότητες του Συλλόγου για το έτος 2023.
 4. Ορισμός επιτροπής για αλλαγή του καταστατικού του Συλλόγου
 5. Οργάνωση – διαχείριση social media του Συλλόγου
 6. Έγκριση κόστους εγγραφής νέων μελών - προνόμια μελών Συλλόγου
 7. Έγκριση δαπανών (ποσά μεγαλύτερα από εξακόσια ευρώ (600,00€).
 8. Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής
 9. Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου πενταμελούς (5) Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελληνική Λέσχη Μπονσάι και των προβλεπόμενων αναπληρωματικών μελών αυτού.
 10. Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέας διμελούς (2) Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου Ελληνική Λέσχη Μπονσάι και των προβλεπόμενων αναπληρωματικών μελών αυτής.

Στην περίπτωση που κάποιο μέλος δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί, θα πρέπει να ενημερώσει το Σύλλογο ή να εξουσιοδοτήσει κάποιο άλλο μέλος να το εκπροσωπήσει στις διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης

Εκτός από τα θέματα που υποχρεωτικά περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης κατά την ετήσια τακτική σύνοδο, τα μέλη μπορούν να προτείνουν επιπλέον θέματα προς συζήτηση έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 και εφόσον αυτά προταθούν από το 1/5 των τακτικών μελών του Συλλόγου θα συμπεριληφθούν στην ημερήσια διάταξη. Η αποστολή τους μπορεί να γίνει μέσω μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου.

Τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είτε ως μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής, παρακαλούνται να αποστείλουν έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου την αντίστοιχη αίτηση υποψηφιότητας.

Η πρόσκληση, οι αιτήσεις υποψηφιότητας αλλά και η σχετική εξουσιοδότηση αντιπροσώπευσης, θα σας αποσταλούν με σχετικό e-mail

 1. Δημοφιλή
 2. Δείτε Επίσης...
Αζαλέα

Αζαλέα

Απρ 05, 2013 7470 SlideShow

Shimpaku Juniper

Shimpaku Juniper

Απρ 19, 2013 6435 SlideShow

Φωτογραφίες

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 / Λαχειοφόρος αγορά / Workshop
Olea sylvestris 34
Japan Festival - 17 Μαρτίου 2019
Workshop ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΠΑ.Σ. ΣΥΓΓΡΟΥ Μάρτιος 2019
Εργασίες Απριλίου