Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Συνάντηση μελών Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι

Ιαν 25, 2016
Με αφορμή την εύρεση χώρου που θα στεγάσει μέρος των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι καλούν τα μέλη του Συλλόγου σε συνάντηση για συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. 
Ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε ο χώρος ο οποίος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα μέλη του Συλλόγου για διάφορες δραστηριότητες στο κέντρο της Αθήνας και λίγα μόνο μέτρα από τη στάση μετρό του Κεραμεικού! Το καλλιτεχνικό σωματείο «Έλευσις & Υδράνη» που εδρεύει στην οδό Ευμολπίδων 9Α στο Γκάζι, στο εξής θα μοιράζεται με τον Σύλλογό μας το όμορφα διακοσμημένο και ζεστό του «σπίτι», δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη μας να συναντιούνται ακόμα πιο συχνά για συζητήσεις, συνεδριάσεις, γιορτές, ακόμα και για εργασίες!
 
Σας καλούμε λοιπόν όλους την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ. να γνωρίσετε τον χώρο όπου πλέον τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι μπορούν να συναντιούνται ακόμα και για στιγμές χαλάρωσης. Σημειώνουμε πως εργασίες δεν θα γίνουν τη συγκεκριμένη ημέρα.
 
Η συνάντηση αυτή επίσης είναι η καλύτερη ευκαιρία και για τα νέα μας μέλη, αφού μπορούν να έρθουν και να γνωριστούμε από κοντά!
 
 
Σας περιμένουμε όλους!!!
 
 
Ο χάρτης είναι διαθέσιμος στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/maps/11MbfXNNM6s
 
  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...
Αζαλέα

Αζαλέα

Απρ 05, 2013 7556 SlideShow

Shimpaku Juniper

Shimpaku Juniper

Απρ 19, 2013 6494 SlideShow