Print this page

Έκθεση μπονσάι μελών της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι

Σεπ 30, 2016

Η Ελληνική Λέσχη Μπονσάι προσκαλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν ενεργά στην «Έκθεση μπονσάι της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι 2016», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών. Εκεί, οι φίλοι των μπονσάι –και όχι μόνο– θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν δέντρα των μελών της λέσχης μας, ενώ τα ίδια τα μέλη μας –όσοι το επιθυμούν– θα μπορούν να εκθέσουν τα δημιουργήματά τους, στο πλαίσιο μιας καινοτόμου και φιλόδοξης εκδήλωσης, με σκοπό την προώθηση της αγαπημένης μας τέχνης. Για τον σκοπό αυτό καλούμαστε να δουλέψουμε όλοι, ώστε το εγχείρημά μας να οργανωθεί όσο το δυνατόν αρτιότερα και να στεφτεί με επιτυχία. 

Κάθε ταμειακώς ενήμερο μέλος θα μπορεί να εκθέσει έως και τρία δέντρα του, τα οποία θα πρέπει να είναι πλήρως διαμορφωμένα και φυτεμένα σε ποτ ή πέτρα. Τα δέντρα επιτρέπεται να έχουν σύρματα, αλλά μέχρι τον βαθμό που αυτά δεν θα επηρεάζουν την εικόνα τους. Η επιλογή των εκθεμάτων θα γίνει ηλεκτρονικά και κατόπιν αιτήματος του ενδιαφερόμενου. Το εκάστοτε μέλος θα πρέπει να στείλει μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου τρεις (3) φωτογραφίες των δέντρων που επιθυμεί να εκθέσει  με την μπροστινή, την πίσω αλλά και την από πάνω (κάτοψη) πλευρά τους. Επίσης, τα μέλη θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Έκθεσης, που επισυνάπτονται.

Τα δέντρα των μελών θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της εκδήλωσης από την παραμονή της Έκθεσης, δηλαδή από το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016,  όπου και θα γίνει η προετοιμασία της αίθουσας με τα εκθέματα και τα συνοδευτικά τους. Σας ενημερώνουμε πως η αίθουσα που επιλέχθηκε θα κλειδώσει μετά το πέρας του στησίματος του Σαββάτου, έτσι ώστε τα εκθέματα να παραμείνουν ασφαλή μέχρι την ημέρα διεξαγωγής, Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών στη διεύθυνση Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα, Αχαρνές.