Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Επίδειξη διαμόρφωσης Tanuki

Κατηγορία
Εργαστήρια
Ημερομηνία
26 Νοέμβριος 2017 10:30
Τόπος
Hellas Plants Ltd.
Η Ελληνική Λέσχη Μπονσάι, εμπλουτίζοντας τις δραστηριότητές της, καλεί τα μέλη της –και όχι μόνο– σε μια συνάντηση εκπαιδευτικού χαρακτήρα (demo) με θέμα την τεχνική «τανούκι» (tanuki, 狸 ή たぬき). 

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 10.30π.μ. στα φυτώρια Hellas plants Κανελλόπουλος Φυτά Ε.Π.Ε θα δοθεί η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να παρακολουθήσουν με ποιον τρόπο μπορεί να εφαρμοστεί η τεχνική τανούκι. Το μέλος μας Γιώργος Βαλσαμής (George Valsamis) θα παρουσιάσει την εξέλιξη ενός δέντρου τανούκι, το οποίο έχει στην κατοχή του πάνω από έξι χρόνια, ενώ παράλληλα θα το διαμορφώνει με τη βοήθεια άλλων μελών. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί διαμόρφωση τανούκι και σε δεύτερο δέντρο τεσσάρων ετών, που βρίσκεται σε πιο αρχικό στάδιο. Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν διαμόρφωση στο νεκρό ξύλο και το φύλλωμα των δέντρων.

Η συγκεκριμένη μέρα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αυτή η συνάντηση θα αποκτήσει εκπαιδευτικό χαρακτήρα, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά στις τακτικές συναντήσεις της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι. Ο χώρος θα διαμορφωθεί κατάλληλα για την επίδειξη και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα παραχώρησης χώρου για άλλες εργασίες. Γι’ αυτό οφείλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι δεν θα μπορούν να κάνουν εργασίες στα δέντρα τους. Παρ’ όλα αυτά όσοι από τα μέλη μας διαθέτουν δέντρα τανούκι και το επιθυμούν, μπορούν να τα φέρουν, στο πλαίσιο εργαστηρίου και demo.

Στη συνάντηση μπορούν να παρευρεθούν τα μέλη του Συλλόγου και όσοι από το ευρύτερο κοινό ενδιαφέρονται να μάθουν για τα μπονσάι και την Ελληνική Λέσχη Μπονσάι.

Τα δέντρα στα οποία θα γίνουν εργασίες είναι τα παρακάτω:

 

 
 

Όλες οι ημερομηνίες

  • 26 Νοέμβριος 2017 10:30

Υποστήριξη από iCagenda

  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...