Σύνδεση

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Ανοιξιάτικο Εργαστήριο 2014

Απρ 15, 2014

Τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν και πάλι μέσα στο έτος 2014 την Κυριακή 4 Μαΐου πραγματοποιώντας το Ανοιξιάτικο εργαστήριο.

Την Κυριακή 04 Μαΐου 2014 στις 10.00 π.μ. στα φυτώρια Hellas Plants Ltd. του Κου Κανελλόπουλου, τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι θα δώσουν το «παρών» σε μία συνάντηση με σκοπό τη διεξαγωγή παράλληλων εργασιών για τη διαμόρφωση των δέντρων τους, ανοίγοντας έτσι την νέα χρονιά με τις καλύτερες προοπτικές!

Παράλληλα με το εργαστήριο, θα πραγματοποιηθεί και Έκτακτα 4η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου προκειμένου να προβούν σε αρχαιρεσίες. Γι' αυτό είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου δείχνοντας έτσι τη διάθεσή τους για τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι.

Στο Ανοιξιάτικο εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά εισαγωγή-παρουσίαση σε τεχνικές διαμόρφωσης ή συντήρησης από τα μέλη του Συλλόγου, σε όποιο μέλος ενδιαφέρεται. Σκοπός αυτής της παρουσίασης είναι η διάδοση τεχνικών που χρησιμοποιούν τα μέλη μας δίνοντας έτσι την ευκαιρία να ανταλλαγούν απόψεις αλλά και τη δυνατότητα σε κάποιους να δοκιμάσουν αυτές τις τεχνικές Την έναρξη της παρουσίασης σε αυτό το εργαστήριο θα κάνει το μέλος μας Κος Κώστας Μπέης δείχνοντας τα βήματα που ακολουθεί χρησιμοποιώντας την τεχνική της "εναέριας καταβολάδας". Μετά το πέρας της παρουσίασης τα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να εργασθούν πάνω στο δέντρο που επιθυμεί ο καθένας να φέρει.

Παρ' όλα αυτά ο σκοπός των συναντήσεων των μελών δεν αλλάζει, απεναντίας αναβαθμίζεται δίνοντας έτσι την ευκαιρία να συζητήσουμε περαιτέρω για τις τεχνικές που χρησιμοποιεί ο καθένας αλλά και διαδίδοντας γενικότερα την τεχνική μπονσάι ισχυροποιώντας το αίσθημα αλληλεγγύης και συνεργασίας που υπάρχει ήδη στον Σύλλογο.

Τα φυτώρια Κανελλόπουλου για ακόμη μία φορά βρίσκονται στο πλευρό της Ελληνικής Λέσχης Μπονσάι διαθέτοντας τον γνωστό σε όλους μας καταπληκτικό χώρο ο οποίος θα καλύψει όλες τις ανάγκες που θα προκύψουν για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών αλλά και για τη συνεδρίαση της 1ης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Οι άνθρωποι του φυτωρίου, έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες των μελών  του Συλλόγου αλλά και των επισκεπτών, υπόσχονται ένα όμορφο πρωινό μέσα στα δέντρα!

Τα φυτώρια Hellas Plants Ltd. βρίσκονται στην οδό Δεκελείας 197-199, Αχαρνές. Για να δείτε τον χάρτη πατήστε εδώ.

 

Πηγή φωτογραφίας: http://bronxbohemian.wordpress.com/category/ny-botanical-garden/

 

 

 

  1. Δημοφιλή
  2. Δείτε Επίσης...

Φωτογραφίες

Hanjo (班女) - Η "Βεντάλια" του Yukio Mishima
Μουσείο για τον Λευκάδιο Χερν στη Λευκάδα
Κατηγορίες Μπονσάι
Olea sylvestris 34
Shimpaku Juniper
Φθινοπωρινό εργαστήριο 2016